Bütün hakları the-oyun.blogspot.com da saklıdır izinsiz alınamaz . Blogger tarafından desteklenmektedir.

31 Ağustos 2013 Cumartesi

Minecraft küplerden bir dünya!

 Minecraft küplerden bir dünya! Dedik ve başladık konuşmamıza. Minecraft dediğim gibi küplerden bir dünya ve biz burada hayatta kalmaya çalışıyoruz.Adamımızı adı Steve.

Bilgisayar oyunlarının FAYDALARI

Sandra Aamodt ve Sam Wang'in "Welcome to Your Brain (Beyninize Hoşgeldiniz)" isimli kitaplarında, bilgisayar oyunlarının aynı anda birden fazla işi yapabilmenize yardımcı olabilmesi ile ilgili yazısına bakalım:

"Dikkatinizi aynı anda birden fazla şeye yöneltebilme yeteneği pratik yaparak artırılabilmektedir. Bu konuda yapabileceğiniz pratik ise, pek çok hedefe ateş etmek zorunda kaldığınız bir video oyunu olabilir. Bu tür oyunlar dikkatinizi ekrandaki her alana yaymanızı gerektireceği için olayları çabuk kavrama ve çabuk reaksiyon verme konusunda egzersiz yerine geçebilir."



LEVEL amca ne Demiş ? :Bilgisayar oyunları dergisi LEVEL'in 7 ay önceki sayısında, bilgisayar oyunlarının bizleri nasıl etkilediğine dair bir yazı vardı. Çeşitli bilimsel araştırmalardan örnekler verilmişti. Araştırmaların büyük çoğunluğunda varılan sonuç; el göz koordinasyonu gerektiren oyunlar sayesinde, bu oyunu oynayanların, oynamayanlara göre bu tür beceri isteyen işlerde daha başarılı oldukları kanıtlanmış. Bu testler sadece sıradan insanlara değil, cerrahlara ve pilotlara da yapılmış. 

Watch Dogs Çıkıyor

Bu senenin merakla beklenen oyunlarından birisi olan Watch Dogs hakkında PC kullanıcıları adına sevindirici bir haber paylaşıldı. Bildiğiniz üzere Ubisoft, PC'ye çıkan oyunları genellikle çıkış tarihinden birkaç hafta sonra çıkarıyor. Fakat, bu durum Watch Dogs'un başına gelmeyecek. Ubisoft'un belirttiğine göre, Watch Dogs, PC içinde resmi çıkış tarihi ile birlikte satışa sunulacak. Yani herhangi bir gecikme olmayacak.


Watch Dogs, 22 Kasım tarihinde PC, Wii U günümüz konsollar ve yeni nesil konsollar için piyasaya çıkacak.

McPixel Nedir ?

McPixel'de yapılabilecek en saçma şekilde bomba imha ediyoruz bazen;yanan uzay motorunun içine işiyoruz bazen bundan daha saçma şeylerle bombayı imha ediyoruz.Böyle olmasına rağmen oyun gayet başarılı.


Oyunu BURADAN veya aşağıdaki mcpixel yazısına basarak indirebilirsiniz. Crack linki hitler artınca.

 Offical Video:

30 Ağustos Zafer Bayramı ! |Kutlu Olsun|

30 Ağustos Zafer Bayramı ! |Kutlu Olsun|

Herkesin 30 Ağustos zafer bayramı kutlu. Başta M.Kemal Atatürk olmak üzere vatanın bağımsızlığı için savaşıp can veren bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Hepsinden Allah rağzı olsun.


World Of Tanks Tankların Savaşı

World of Tanks 20. yüzyıl ortalarının zırhlı araçlarını konu alan takım bazlı ücretsiz bir çok oyunculu oyundur. Dünya çapında tanınan bu oyunun milyonlarca oyuncusu vardır.1930-1950 yılları arasında üretilen tankların bir çoğu (şuanlık 160 tank) oyunda kullanılmaktadır.Amerikan,Rus,İngiliz,Çin,Almanya ve Fransız tankları olmak üzere altı ülkenin tankları vardır.Oyun yöneticilerinin yaptığı açıklamalara göre önümüzdeki günlerde yeni ülkeler eklenebilirmiş.Merakla bekliyoruz.

                                
                                       Wot Offical Güncelleme Videosu:  

                        

World Of Warplanes Uçakların Savaşı

World of Warplanes, askeri havacılığın Altın Çağı'nda geçen bir MMO aksiyon uçak savaşı oyunudur. Oyun, oldukça tutulan World of Tanks'ın zırhlı savaş temasının devamı niteliğindedir ve oyuncuları, hava hâkimiyetini elde etmek üzere hiç bitmeyen bir mücadelenin içine atacak.
Tamamen uçak ortamına göre tasarlanmış World of Warplanes, 1930'ların çift kanatlı uçaklarından başlayıp modern hava kuvvetlerinin oluşumuna ön ayak olan Kore Savaş Jetleri'ne kadar birçok önemli döneme ait makineleri oyuncuların kullanımına sunarak, onlara sanal pilotları için geniş çaplı bir kariyer oluşturma fırsatı verecek.
World of Warplanes, her biri verimlilik ve davranış açısından benzersiz kapsamlı bir savaş kuşu serisi içerecek. Sanal pilotlar, üç temel savaş uçağını seçebilecek — yakın it dalaşında düşmanla temas edebilme özelliğine sahip tek motorlu hafif avcı uçakları, doğrudan saldırı yapabilen ölümcül ağır avcı uçakları ve kara hedefleri için korkulu bir tehdit oluşturan kara saldırısı avcı uçakları.
Her uçakta farklı tipte cephane, motor ve diğer hayati modüller yer alacak. Bu farklı varyasyonlar da, uçağın savaşta en etkili davranışa sahip olması amacıyla en optimum konfigürasyonu seçebilmesine olanak sağlayacak.

Grand Theft Auto 5

   Grand Theft Auto serisi beşinci oyunuyla devam ediyor. Bu defa Los Santos şehrinde 3 ana karakterle maceraya devam ediyoruz. Rockstar Games serinin daha önceki hiç bir oyununda karşılaşamayacağınız büyüklükteki bir dünyayı sizlere sunuyor.
 
     Michael, Trevor ve Franklin adlı karakterleri yönettiğimiz oyunda banka soygunlarına karışacak, şehirdeki mafya ile uğraşacak ve birbirinden farklı şuçlara karışacağız. Grafiksel olarak bu neslin standartlarını zorlayan GTA V gerçekçi bir atmofer ile karşımıza çıkıyor.