Bütün hakları the-oyun.blogspot.com da saklıdır izinsiz alınamaz . Blogger tarafından desteklenmektedir.

31 Ağustos 2013 Cumartesi

World Of Warplanes Uçakların Savaşı

World of Warplanes, askeri havacılığın Altın Çağı'nda geçen bir MMO aksiyon uçak savaşı oyunudur. Oyun, oldukça tutulan World of Tanks'ın zırhlı savaş temasının devamı niteliğindedir ve oyuncuları, hava hâkimiyetini elde etmek üzere hiç bitmeyen bir mücadelenin içine atacak.
Tamamen uçak ortamına göre tasarlanmış World of Warplanes, 1930'ların çift kanatlı uçaklarından başlayıp modern hava kuvvetlerinin oluşumuna ön ayak olan Kore Savaş Jetleri'ne kadar birçok önemli döneme ait makineleri oyuncuların kullanımına sunarak, onlara sanal pilotları için geniş çaplı bir kariyer oluşturma fırsatı verecek.
World of Warplanes, her biri verimlilik ve davranış açısından benzersiz kapsamlı bir savaş kuşu serisi içerecek. Sanal pilotlar, üç temel savaş uçağını seçebilecek — yakın it dalaşında düşmanla temas edebilme özelliğine sahip tek motorlu hafif avcı uçakları, doğrudan saldırı yapabilen ölümcül ağır avcı uçakları ve kara hedefleri için korkulu bir tehdit oluşturan kara saldırısı avcı uçakları.
Her uçakta farklı tipte cephane, motor ve diğer hayati modüller yer alacak. Bu farklı varyasyonlar da, uçağın savaşta en etkili davranışa sahip olması amacıyla en optimum konfigürasyonu seçebilmesine olanak sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder