Bütün hakları the-oyun.blogspot.com da saklıdır izinsiz alınamaz . Blogger tarafından desteklenmektedir.

6 Eylül 2013 Cuma

Zombilerde ikinci perde

Zombilerde ikinci perde

Zombilerde ikinci perde!Yeni Counter-Strike Online güncellemesi, zombi temasında ikinci bölüm olan Mutation’ı oyuncuların beğenisine sunuyor.
Mutasyana uğrayan ağır ve tüy sıklet zombiler Counter-Strike Online’da ilk belirdiklerinde, oyuncular zombilerin hızlarına ve ilginç güçlerine hayran kalmışlardı. Ne var ki sürprizler henüz sona ermedi; daha tuhaf ve şok edici yetenekleriyle çılgın zombiler bir kez daha karşımızda. Zombiler çok yakında savaş meydanlarında zaferler kazanırken, insanoğlunun dünyası sarsılacak.
Yeni güncellenen Vudu Zombiler, kendi sağlıklarını ve etraflarındaki zombilerin sağlıklarını iyileştirebilme yeteneğine sahipler ve zırhlarını onarabiliyorlar. Bu zombilerin iyileştirme oranları ise maksimum sağlık puanlarının %35’i oranında ve ayrıca diğer zombilerin sağlıklarının yanı sıra zırhlarını tam olarak görebiliyorlar. Bu yetenek yedi saniyede bir yeniden doluyor ve insanlara yardım etmek içinse iyileşen zombilerin kafalarında “+” işareti beliriyor. Adları belirdikçe de başkalarının eşyalarını ya da yeteneklerini etkisiz hale getirerek lanetleyen özel bir bombayla ortaya çıkıyorlar.
Vudu Zombiler’in lanetleri yeterince tehlikeli değilse oyuncular Psikopat Zombiler’in çılgın dünyasına geçiş yapabilirler. Psikopat Zombiler de insanları kör eden ve konsantrasyonlarını dağıtan siyah bir duman yayıyorlar. İnsanlar hızlı ve ağır silahlarla ateş etmeyi deneseler bile siyah duman insanların silahlarının oluşturduğu zararı azalttığı için bu bir işe yaramıyor. İnsanlar aynı zamanda mouse hassasiyetini ve hareket akıcılığını da azaltan bu dumana dikkat etmeliler.
“Zombi: Mutasyon moduyla zombilere yeni sınıflar getirmekten dolayı oldukça heyecanlıyız. Yeni eşyalar, zombilere yararlanmaları için daha benzersiz silahlar ve ileri seviyedeki savaş gemilerini keşfetmeleri için modernleşen yetenekler getireceği için insan olarak oynayan üst düzey oyuncular arkalarını kollamalılar.” diyen NEXON Avrupa Counter-Strike Online Baş Proje Yöneticisi Sang-Hyup Jay Park, “Nişancı oyunlarına çeşitlilik kazandıran bu güncelleme, CSO’yu tüm zamanların en iyi FPS türü olarak ön sıralara taşırken daha rekabet dolu bir takım oyunu ve daha geniş çaplı etkinlikler sağlıyor.” şeklinde konuştu.
Zombilerin yanı sıra kadın karakterler için büyüleyici olan Sevimli Kedi kostümü de piyasada. Yeni kostüm; kedi maskesinden, kuyruktan, kulaktan ve karakterin arkasındaki balıktan oluşuyor. Kedi kuyruğu ve maske gibi aksesuarlardan bazılarıysa sadece oturum açarak alınabiliyor.
Dahası NEXON Avrupa, bu güncellemeyi kutlamak ve tüm CSO tutkunlarına oyun içi büyük ödüller dağıtmak adına Zafer Bayramı etkinliği hazırladı. Her gün saat 15:50 ila 16:10 arası, yani oyunun en yoğun olduğu 20 dakikalık bölümde CSO oynayan her oyuncu çeşitli ödüller kazanacak. 30 Ağustos günü giriş yapan oyuncular kalıcı olarak kullanabilecekleri bir Alman silahı olan Luger PO8, 31 Ağustos’ta giriş yapan oyuncular ise Thomson Chicago makineli tüfeği ve 50.000 oyun puanı elde edecekler. Ek olarak 1 Eylül tarihinde oturum açan herkes CSO’da en çok istenen beş eşyaya (AK-47, M4A1, Tüy Sıklet Zombi, Nata Bıçağı, Mükemmel Genler) sahip olacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder