Bütün hakları the-oyun.blogspot.com da saklıdır izinsiz alınamaz . Blogger tarafından desteklenmektedir.

6 Eylül 2013 Cuma

Warface için Playstore’a uğrayın!


Warface için Playstore'a uğrayın!TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, Crytek’in yeni ücretsiz online FPS oyunu Warface’in kredi paketlerini aylık 1 TL'den başlayan taksitlerle ön siparişe sunuyor. Oyun severler bu avantajlı kredi paketlerini, oyunun çıkışına kısa bir süre kala sadece Playstore üzerinden alabilecekler.
İlk olarak Rusya'da yayımlanan ve sunucu başına ulaştığı oyuncu sayısı ile Guinness Dünya Rekoru kıran oyunun kredi paketleri için ön sipariş veren oyun severler, çok uygun fiyata aldıkları kredilerini oyun açıldığında kullanabilecekler. Oyunun çıkışına kısa bir süre kala Playstore'da satışa sunulan bu kredi paketleriyle oyuncuyu bir adım öne taşıyacak VIP Bonusu ve çeşitli Zırh ve Silahlar gibi eşyalara ek olarak Şans Kutuları da alabilmek mümkün olacak.
Playstore’dan verilecek ön siparişlerle, oyun severler ayda 1 TL’lik pakette 480 Kredi yerine 600 Kredi, ayda 2 TL'lik pakette 960 yerine 1.440 Kredi ve ayda 5 TL'lik pakette ise 2.400 yerine 3.900 Kredi sahibi olarak ön sipariş döneminin avantajından faydalanabilirler.
Warface kısa bir süre sonra Avrupa ve A.B.D. ile aynı anda Türkiye'de, hem de Türkçe olarak oyuncuların beğenisine sunulacak. Oyunla ilgili detaylı bilgi ve kredi paketleri ön siparişi için www.playstore.com adresini ziyaret edebilirsiniz
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder