Bütün hakları the-oyun.blogspot.com da saklıdır izinsiz alınamaz . Blogger tarafından desteklenmektedir.

2 Eylül 2013 Pazartesi

Legend Online

Legend Online herhangi bir oyun dosyası indirmeden internet tarayıcınız üzerinden online olarak oynayabileceğiniz bir MMORPGoyunudur. Oyuna ister sıfırdan kayıt olabilir istersek de mavcut facebook hesabımız üzerinden direk giriş yaparak başlayabiliriz. Legend Online’da bize verilen ordunun efendisi olarak oyuna dahil oluyoruz ve insanlığı savaştan kurtararak barışı sürdürmek için savaşmaya başlıyoruz.
Legend Online ‘da 7 farklı class bulunmakta ve diğer çoğu bilindik Browser MMO oyunlarının aksine bu her class’ın kendine has özel güçleri ve savaş taktikleri bulunmaktadır. Savaşlara katılarak karakterinizin seviyesini yükseltmeli ve güçlerini geliştirmelisiniz. Şehir geliştirme özelliğinin de yer aldığı oyunda yeteneklerinizi güçlendirmek için şehirler inşa edebilirsiniz.
Savaşlardan ve görevlerden kazandığınız eşyaları kullanarak karakterinizi daha kuvvetli hale getirebilir böylece rakiplerinize karşı daha avantajlı olabilirsiniz. Ayrıca Legend Online’da savaşmanın dışında, çiftlikte ürün ekme, kahraman yetiştirme, kader sitemi , teknoloji sistemi gibi sistemlerle de ordunuzun ve karakterinizin gücünü arttırabilirsiniz.
Legend Online genel olarak online rol yapma oyunudur, şehir gelişimi esas alınır, oyuncular şehirlerini geliştirerek efendi olurlar, ordularını yöneterek oyunun hakimi konumundadırlar. Oyuncular oyunu keşfederek farklı oynama yöntemi oluşturular, kovalama, kaçış ve saldırılarla egemenlik kurarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder